Mindfulness

Un temps i un espai per dedicar-te a tu i aprofundir en l’essencial. Practicarem aquest

 lloc de calma que ens permet estimar i abraçar el que hi ha en cada instant.

Tallers de Mindfulness (atenció plena lliure de distracció): Iniciació i Manteniment

La practiquem!

Nombrosos estudis demostren els beneficis d’aquesta pràctica, i nosaltres els viurem en primera persona:

       • Cultivant una ment sàvia i senzilla
       • Redescobrint una ment lliure
       • Escoltant el cos, el nostre aliat per a simplificar la ment
       • Passant del control a la gestió
       • Augmentant la calma, la serenitat, la concentració, la gestió de les emocions, l’habilitat en la resolució de conflictes i la determinació.
       • Estimant

En cada sessió prenem consciència del moment present. I posem en pràctica exercicis senzills que podràs utilitzar al dia a dia i t’ajudaran a transformar la manera de percebre i d’estar amb tu i els altres.

Des d’un rol actiu , des d’un sentit profund de responsabilitat a cada instant descobriràs com la ment gradualment recupera la seva capacitat innata de percebre el què et passa d’una manera simple, sense judicis, crítiques ni suposicions. Simplificant la ment i obrint el cor.

Una ment simple és sàvia, sap veure el què hi ha, sap diferenciar l’important i per tant pot decidir i escollir amb facilitat.

Tallers en curs:

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
9:30 a 11:00
Mindfulness
Xalet Negre – Sant Cugat
9:30 a 10:45
Mindfulness  Manteniment Aire Lliure – Sant Cugat
19:30 a 20:45
Mindfulness

Manteniment Online 

18 a 19:30
Mindfulness Iniciació
Xalet Negre – Sant Cugat

20:00 a 21:30
Mindfulness
Xalet Negre – Sant Cugat

Àudios taller Mindfulness:

Opinions:

«Fer el grup de Mindfulness m’ha agradat molt, no m’ho esperava. Ha estat una sopresa. He canviat la meva manera de resoldre les coses, ara em cuido més a mi mateixa i estinc més pendent de mi. Els altres em veuen diferent, i em sento més contenta. El recomano.» A.C

«Sempre m’havien dit que era ansiosa, i que m’hi havia d’acostumar. La veritat és que al començament em pensava que el Mindfulness era meditar, i al veure que no, em va decebre una mica. Però un dia vaig decidir-me a escoltar als àudios i a deixar-me portar pel què em deia l’Anna, sense crítica, ni judici… amb el seu «Mira, mira…!» i vaig anar descobrint que l’ansietat em feia adonar-me que alguna cosa estava passant a dins meu, i vaig començar a voler escoltar-la, en comptes d’intentar eliminar-la. L’ansietat m’ha disminuit tan, que només apareix quan hi ha alguna necessitat que no atenc, i m’ajuda a tenir una millor relació amb mi i amb els altres.» M.A.

«L’Anna ho fa molt planer, molt amè, i tot des del sentit comú. En tot moment, les propostes han estat una oportunitat per experimentar-me, descobrir-me, són experiències que m’han ajudat a prendre consciència de certs patrons que em generaven malestar, va ser un descobriment, que la majoria del meu malestar me’l generava jo i podia deixar de fer-jo.» P.R.