Em presento,

Sóc l’Anna Coderch i Massip, m’agrada escriure els dos cognoms, sóc: gràcies a la meva família, sóc la seva herència.

Moguda per l’interès cap a la persona vaig estudiar psicologia a la Universritat Autònoma, volia saber més sobre la personalitat, la motivació, l’aprenentatge, … així que vaig aprofitar el que aleshores es deia psicologia social i de l’educació. El resultat de tot això és que malgrat la vida m’ha portat per camins inesperats, la vessant educativa està en tot el que faig.

Després de treballar en l’àmbit social, i educatiu, i a partir de la col·laboració amb l’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia, vaig començar a treballar en l’àmbit de la terapia psicològica, que em va obligar a fer un procés terapèutic personal i formar-me per fer aquesta feina.

Des del meu propi procés d’autoconeixement i atenent a les persones des del 2004 veig la transformació i satisfacció quan una persona deicideix fer un procés terapèutic. A mesura que un es va coneixent, es va interessant més per ell mateix, apreciant i estimant, s’adona que és ell qui acaba sent el transformador de la seva pròpia vida, convertint les dificultats en oportunitats per ser ell mateix.

És un honor dedicar-me a aquesta feina, i veure com les persones que venen van convertint-se en els seus millors acompanyants.

ANNA-FOTO